SAMARBETEN

Helhetslösningar för mental och fysisk prestation och välmående

Upgrit (fd Succeeder) är ett livsstilsföretag som startades av Jonas Bergqvist (grundare av Paleo Institute), Christine Ribbing (doktorerad i medicinsk vetenskap) och Mattias Ribbing.


Jonas är en av Sveriges främsta experter på att optimera vår mänskliga "hårdvara" genom sina böcker och utbildningar inom nutrition och funktionsmedicin. Mattias förbättrar vår "mjukvara" genom de bästa strategierna för fokus, lärande och välmående.


Upgrit levererar den senaste kunskapen och helhetslösningarna för både vår kropp och hjärna. Christine är en grundpelare i det här samarbetet med sin forskarbakgrund och tidigare arbete på storföretag med att utvärdera vetenskapliga belägg och säkerhet för nya hälsoprodukter på den svenska marknaden.


Se första avsnittet av webbserien Upgrit Talks med Mattias och Jonas Bergqvist, fylld med praktiska tips och användbara råd. Övriga avsnitt finns på Upgrit.se här.

Inspirerande webbserie för Ledarna

Exklusivt tillsammans med Ledarna, Sveriges chefsorganisation, har Mattias tagit fram en rad effektiva verktyg som hjälper chefers vardag. De presenteras i webbserien Din chefshjärna 2.0 där Mattias går rakt på sak och presenterar i kortfattade avsnitt precis hur du ska göra. Hela serien kan ses gratis av alla via länken bredvid.

som föreläsare samarbetar mattias bl a med: