OM MATTIAS

Möt mannen som tränat sin hjärna till nivåer som många inte trodde var möjligt! Med väldokumenterade resultat i bagaget vill han förändra hela Sveriges syn på lärande och mental prestation.

Att TÄNJA PÅ HJÄRNANS GRÄNSER

Mattias har en bakgrund som professionell utbildare. Det var hans brinnande intresse för pedagogik och lärande som fick Mattias att börja träna sin hjärna aktivt. Efter 10 månaders minnesträning ställde han upp i SM i minnessport och vann guld, en bedrift han upprepade ytterligare två gånger. Internationellt har Mattias uppnått den officiella titeln stormästare i minne (Grandmaster of Memory).


Mattias utbildar sedan dess både i Sverige och internationellt inom såväl näringslivet som utbildningssektorn. Han har skrivit fem böcker som alla har publicerats av Bonnier. Efter hans andra bok bjöds han in att föreläsa för hela Skolverket där hans bok också köptes in till samtliga anställda. Mattias har ett mångårigt samarbete med Lärarnas Riksförbund där han utbildar deras medlemmar några gånger per termin. Mattias har också haft större samarbeten med SvD (video-kurser) och Ledarna – Sveriges chefsorganisation (utbildningsserie).

Utmärkelser ocH Milstolpar

* Trefaldig svensk mästare i minne

* Internationellt utsedd till Grandmaster of Memory

* Författare till fem böcker med över 100 000 sålda exemplar

* Har föreläst vid Harvard Business School

* Genomförda föreläsningar i New York, Los Angeles, Chicago

* TEDx-talare vid TEDxLundUniversity